Cosul meu: 0 EURO  

Pasul 1: Alege produsul

Cu ajutorul meniului din partea stanga puteti naviga pentru a ajunge la categoria de interes. Pozele produselor din cadrul unei categorii vor fi afisate in dreapta meniului. Cu un click pe oricare din poze se ajunge in descrierea detaliata a produsului.

Pasul 2: Adauga in cos

Verificati informatia afisata pentru produsul selectat, precizati cantitatea dorita si apoi apasati butonul "Adauga in cos". Pasii 1 si 2 se repeta pana la selectarea tuturor produselor dorite apoi se trece la pasul 3.

Pasul 3: Trimite comanda

In partea din dreapta/sus se gaseste simbolul unui cos de cumparaturi precum si valoarea produselor existente in cos. Cu un click pe cosul de cumparaturi este afisata lista produselor selectate precum si formularul cu datele necesare pentru a trimite comanda. Completati campurile cerute si apasati butonul "Trimite comanda". In cel mai scurt timp un reprezentant al firmei noastre va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea comenzii si pentru stabilirea ultimelor detalii de livrare si plata.

Cum platesc?

Momentan, plata se poate efectua doar la livrare, in numerar.

Pot returna produsele?

In momentul receptiei comenzii, produsele trebuie verificate. In cazul in care unele produse nu corespund cu cele comandate, acestea pot fi returnate curierului, pe loc. Se va plati doar suma aferenta produselor receptionate.

Se plateste transportul?

Da

Se percep alte taxe in afara pretului afisat?

Nu.

Ce se intampla daca produsele pe care le comand nu sunt in stoc?

Veti fi contactat telefonic pentru a vi se sugera inlocuirea produselor cu o varianta similara sau comanda se va livra fara produsele respective

 
Acasa Cum cumpar Termeni si conditii Contact